Båttransport

Enkel & säker båttransport

En båttransport kan vara komplicerat att ordna på egen hand och kräver gedigen planering och kartläggning av att välja rätt fordon för transporten, ev. tullavgift, dispanser , färdvägar och dylikt. Det enklaste och mest kostnadseffektiva sättet är att låta oss hjälpa er. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda alla sorters båttransporter, så som motorbåt, segelbåt, kranlyft och transport av båtar som står på båttrailer. Vi erbjuder transportlösningar till både professionella båthandlare och privatpersoner.

Transporterna kan genomföras internationellt till och från hela Sverige och även delar av Europa. Vi kör med egna fordon och externa samarbetspartners. Vi jobbar med med transportörer runt om i hela landet och har ett brett nätverk som säkerställer snabba och säkra transporter. Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda bästa möjliga pris så att det blir så billigt som möjligt för er som kund.

Vi kör med egna fordon och externa samarbetspartners. Vi jobbar med med transportörer runt om i hela landet och har ett brett nätverk som säkerställer snabba och säkra transporter. Vi arbetar alltid för att kunna erbjuda bästa möjliga pris så att det blir så billigt som möjligt för er som kund. Om båten exempelvis står på en egen kärra/vagn/trailer backar vi upp båt och båtvagn på våra trailers. På så vis slipper ni betala för kranlyft.

Vi har även mindre transportfordon för att optimera kostnaden. Vi anpassar fordon efter vad som behövs för den specifika transporten för att effektivisera arbetet och erbjuda ett så bra pris som möjligt. Dessutom kan vi med vårat breda nätverk samköra eventuella transporter för att spara både på miljö och din plånbok.

Vi kan hjälpa till med att transportera auktionerade båtar på ett säkert sätt och samarbetar med flera olika auktionsföretag b.la kvdpro.com

Boka båttransport

    MotorbåtSegelbåt
    Med båtkärra JaNej