Maskintransport

För ett smidigt flöde av maskintransporter.

Vi utför transporter av olika sorters maskiner så som krossverk, kranar, a-traktorer, veterantraktorer, lantbruksmaskiner, vält tröskor m.m. Vi arbetar i hela Sverige och samarbetar med en stor mängd väl utvalda transportörer för att kunna erbjuda service i alla delar av landet.

Vi erbjuder helhetslösningar och kontrollerar så att alla nödvändiga tillstånd, tulldokument och andra specifikationer är i sin ordning inför ett transportuppdrag. Vi strävar alltid efter att erbjuda den billigaste och bästa lösningen för dig, oavsett transportuppdrag. Vi anpassar storleken på transportfordonet efter vad det är som ska transporteras.

I så stor utsträckning som möjligt använder vi oss av samfrakt för att minimera avgifter och kostnader för dig som kund. Vi kan hjälpa till med att transportera auktionerade maskiner på ett säkert sätt och samarbetar med flera olika auktionsföretag b.la kvdpro.com

En viktig del av en byggarbetsplats är en fungerande transportlösning då nödvändiga tunga maskiner behöver transporteras till och från olika platser. Vi kan se till att flödet sker på ett smidigt sätt, oavsett om det handlar om en längre kedja av koordinerade transporter eller endast enstaka maskiner som behöver flyttas.

Boka Maskintransport